Danes, 5. 9. 2017, smo tehniški dan preživeli na igrišču Osnovne šole Vinica. Nismo bili sami. Z nami so bili še učenci OŠ Vinica in OŠ Dragatuš. Vodil ga je gospod, ki nas je najprej poučil o varnosti v prometu, kasneje pa nas je usmerjal po poligonu. Peljali smo se z manjšimi avtomobilčki, in sicer po progi, ki je bila zelo velika. Na njej so bili postavljeni različni prometni znaki, ki so usmerjali promet. Jaz sem se peljala s sošolcem, ki je vozil zelen avto. Bilo je zelo zabavno in lepo. Veliko smo se nasmejali.

Učenka 5. razreda

 

Danes smo se odpravili na OŠ Vinica. Do tam smo potrebovali približno 15 minut. Ko smo prispeli nas je sprejel hišnik OŠ Vinica. Na igrišču smo opazili že postavljeno progo in avtomobilčke. Namenili smo se v telovadnico, kjer nam je gospod razlagal o varnosti v prometu. Bil je zelo duhovit. Nato smo se odpravili na igrišče. Z avtomobilčki smo se peljali v dveh skupinah, in sicer nekateri smo bili sami v avtu, nekateri pa smo se peljali v dvojicah. Čakanje na vrsto se mi je zdelo zeeeeloooo dolgo. Jaz sem se vozila z modrim avtom, s sošolcem iz 4. razreda. Po končani vožnji smo odšli nazaj proti naši šoli.

Učenka 5. razreda

 

Tehniški dan smo preživeli na Osnovni šoli Vinica. Tam smo se peljali z manjšimi avtomobilčki. Najbolj mi je bilo všeč to, da sem se peljal s »fičotom«. Pred vožnjo sem vprašal sošolko, ali bi se želela peljati z mano. Privolila je. Vožnja je bila odlična in zeeloo zabavna. Veliko smo se nasmejali in navijali za sošolce. Seveda pa smo bili tudi zelo previdni.

Učenec 4. razreda