Od 30. 5. 2022 – 3. 6. 2022 smo se z učenci 1. triletja odpravili na plavanje v Dolenjske Toplice .

Drugošolci in tretješolci so tako izvedli obvezen 20-urni plavalni tečaj, učenci 1. razreda pa so se prilagajali na vodo pod okriljem vaditeljev plavanja.

Vtisi učencev:
Žiga: Ponosen sem nase, ker sem preplaval 50 metrov. Vesel sem, ker sem si upal potapljati. Najbolj sem se razveselil pice v restavraciji. Pojedel sem kar 9 kosov. Užival sem ob skakanju v vodo. Zelo mi je bilo lepo, ko smo igrali namizni nogomet.

Mark: Všeč mi je bilo igranje namiznega nogometa med odmori. Rad sem se masiral v vodi. Bil sem uspešen pri potapljanju in plavanju. Pica je bila odlična.

Ana: Najbolj mi je bilo všeč, ko smo jedli pico in ko smo bili z učiteljico Urško v masažnem bazenu. Najboljše mi je bilo, ko sem plavala s črvom in ko sem si iz njega naredila »hi konjička«. Razveselila sem se, ker je šla v petek z nami tudi učiteljica Ajda.

Nace: Všeč mi je bil masažni bazen. Zelo dobra mi je bila pica. Rad sem se potapljal.

Tian: Všeč mi je bilo, ko smo lahko skakali v vodo. Ponosen sem, ker sem dobil bronastega delfinčka in sem postal plavalec. Najboljše mi je bilo, ko smo jedli pico.

Kaja: Ponosna sem, ker sem dobila bronastega delfinčka. Zelo dobri so mi bili makarončki v restavraciji.

Maruša: Na začetku me je bilo strah, da bom potonila; toda strah je izginil ob pomoči črva. Lepo mi je bilo, ker sem na kombiju sedela z Nacetom. Tudi pica je bila zelo dobra.

Žan: Vesel sem, da sem se naučil plavati brez rokavčkov. Všeč mi je bilo drsenje po vodi. Zelo dober je bil zrezek s pomfrijem.

Tajda: Vesela sem, ker sem dobila bronastega delfinčka. Všeč mi je bilo, ko smo plavali in se potapljali. Zelo sem se razveselila pice, makaronov in zrezkov. Z veseljem sem se potapljala z učiteljico Ajdo.

Jaka: Lepo mi je bilo druženje s prijatelji v vodi in izven nje. Igrali smo tudi namizni nogomet in košarko. Potapljali smo se in se igrali, da smo morski levi. Užival sem ob pici, makaronih in »dunajcu«. Vesel sem, ker smo ob učitelju izurili naše plavanje.

Kimberly: Dobila sem bronastega delfinčka, vesela sem, da ga imam. Naučila sem se »mrtvaka« in pravilne tehnike plavanja. Všeč mi je bilo potapljanje s prijatelji. Zanimivo je bilo tekmovanje, kdo poje več kosov pice. Bila sem žalostna, ker ni bilo učiteljice Ingrid z nami.

Neža: Dobila sem bronastega delfinčka. Všeč mi je bilo plavanje pod vodo in druženje s prijatelji. Spoznala sem novo učiteljico Andrejo.

Mark: Pogrešal sem učiteljico Ingrid. Na plavanju sem užival. Najboljša mi je bila pica, saj sem pojedel kar eno celo veliko.

Kyle: Najraje sem plaval. Ponosen sem na to, da sem usvojil bronastega delfinčka, saj sem preplaval kar 50 metrov. Najboljši kosili sta bili pica in zrezek.

Klara: Všeč mi je bilo, ker sem se naučila drsenja na vodi brez črva.  mi je bilo v gostilni. Najboljši učitelj med učiteljicami je bil učitelj Gašper.

Nina: Najbolj mi je bil všeč namizni nogomet in košarka. Bila sem v skupini dobrih plavalcev. Všeč mi je bila masaža v vodi. Učili smo se plavati kravl.

Zahvaljujemo se učiteljici Andreji za sodelovanje in pomoč pri uspešni izvedbi plavalnega tečaja.

Učenci in učenke 1. triletja s spremljevalci