Stari trg ob Kolpi 7, 8342 Stari trg ob Kolpi / tel: 07 30 55 102 / mob: 030 602 888 / E pošta: o-staritrg.nm@guest.arnes.si
 

Naše najljubše igre

Čeprav obiskujemo že 6. in 7. razred, se še zmeraj radi igramo. Zato smo se v sredo razveselili razredne ure, ki smo jo namenili igri. Najprej smo se ob letošnjem geslu tedna otroka Razigran uživaj dan! pogovarjali o pomenu igranja, nato pa smo pohiteli v telovadnico in se pomerili v naši najljubši skupni igri med dvema ognjema. Rezultat ni bil pomemben, uživali smo v gibanju, sprostitvi in druženju.

Z mlajšim bratcem in prijatelji najraje igram nogomet in košarko. Rad igram tudi biljard. Med družabnimi igrami pa imam najraje šah in človek ne jezi se. Igram se jih s prijatelji in družino.

Kevin Mark P. T.

Všeč mi je, ko se s sošolci in prijatelji igramo različne igre na igrišču. Najljubše so mi med dvema ognjema, nogomet in košarka.

Tim Tristan M.

S prijatelji najraje skačemo na trampolinu. To nam je zelo zabavno. Kadar dežuje, pa ne moremo skakati.

Žiga B.

Zunaj najraje igram s prijatelji nogomet. Moja najljubša družabna igra pa je naseljenci otoka Catan, ki jo igram z družino. Takrat se veliko smejimo in se družimo.

Matyaš F.

Na prostem se s sestro in bratom najrajši igram barvice. Monopoli pa je moja najljubša igra, ki se jo igramo v družini. Igra mi daje zabavo, druženje in prijateljstvo. Zelo rada se igram, a žal ne vsak dan.

Klavdija K.

Teden otroka 2021: Razigran uživaj dan! – Osnovna šola Dob in PŠ Krtina

pripravila M. V.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost