Stari trg ob Kolpi 7, 8342 Stari trg ob Kolpitel: 07 30 55 102 / mob: 030 602 888 / E pošta: o-staritrg.nm@guest.arnes.si
 

Vabilo

Vabimo vas na prireditev ŠPORT in ŠPAS    Druženje in gibanje vseh generacij, ki bo v soboto, 19.5.2018 s pričetkom ob 8.00 uri pred OŠ Stari trg ob Kolpi.

8.00- 8.20  – zbor udeležencev in malica

8.20 – pohod do Predgrada

10.30 – 11.30  – športne igre

11.45  – kosilo za vse udeležence, druženje

12.35 – razvoz otrok domov

 

Šport in špas predstavlja največji in najmnožičnejši projekt športno rekreativnega pomena na Slovenskem. Minulo šolsko leto je bilo organiziranih skupaj 121 prireditev v mestih in krajih po vsej Sloveniji. Skupno je vse prireditve obiskalo in na njih aktivno sodelovalo preko 35.000 udeležencev, od najmlajše generacije iz vrtcev do najstarejše generacije iz društev in domov upokojencev.  S projektom ŠPORT in ŠPAS omogočamo najmlajšim iz vrtcev, učencem in učenkam osnovnih in srednjih šol, študentom, pedagogom, članom številnih športnih in ostalih društev ter zvez, sodelovanje s starši in starimi starši, družinami, rodbinami, prijatelji in znanci. V izrazito poudarjenem medgeneracijskem sodelovanju in pomenu družine predstavljamo in soorganiziramo aktivnosti na področju gibanja, solidarnosti, rekreacije in športa. Tako predstavljamo medgeneracijsko sodelovanje brez primere v slovenskem prostoru, tako po številu udeležencev, številu lokacij, času trajanja, kot po vsebini in trajnostnem pomenu.

Zaradi organizacije in prehrane prosimo starše, da število članov na prireditvi potrdijo s prijavnico, krajani in ostali pa prisotnost sporočite na e-naslov mojca.butala@guest.arnes.si.

V primeru dežja prireditev odpade.

 

Lepo vabljeni                                                                             Kolektiv OŠ Stari trg ob Kolpi